Monday, April 26, 2010

Extravaganza part two


lepas ECM , barbeque time :)
place: mazzie's crib at tok sira .
thanks for the invatation gen .

otw ke tok sira... video
hahaha, then sedar sedar je da sampai.

sian asha , dia tak tahu nak buat rambut dia mcm mana , sebab kena tegur rambut mcm Lion king , haha , pecah perut gelak time ni and mcm mcm sgt dah terkeluar , hahah
kalau time makan je semua lajuu , hehe
. makan makan. silatengah tengah makan ada benda ni , so aku pun guna ilmu aku td untuk mengahsikan photo ini :)
ada lagi tapi tengok kat facebook yeaaza aza , kau kena berani , sporting pun untuk tampilkn diri , haha ;)