Friday, February 4, 2011

kuantan

sepatutnya . untuk berjumpa dengan kak aten , event yg paradoks buat , jumpa anak shue , sekian sekian dan sekian lagi . aku pun tak faham kenapa .

kalau abah ada tentu abah akan kata

''sabar lah diana dalam kehidupan , semua tu berlaku ada hikmah . abah kan ada ''

goodluck

goodluck untuk peta  , i believe in you
all the best :).

Tuesday, February 1, 2011

kehidupan .

sorry yea semua , makin lama makin busy .

gambar bulan ini

akad nikah mimi & redza


akad nikah tu perkara yang penting kan sebelum kahwin? seronok sebab kita akan ikat satu perhubungan yang da lama dibina , satu masjid kalau nak bina memang susah , tuhan je yang tau . aku gembira dapat kerja sebagai wedding photographer . orang bahagia pun kita bahagia sekali . aku agak nak nangis sebab masa akad nikah tu kita perlukan wali right? wali tu mestilah ayah kan , kalau  xda baru la wali yg berhak seterusnya. dan aku rasa sebak sebab nanti aku pulak akan tempuh alam ni . macam mana yang aku tahu seha pernah cerita tentang kak mimi dgn suami dia ni redza , diorang dah couple dari sekolah lagi , dari zaman kak mimi susah sampai senang sekarang , ibu kak mimi meninggal masa diorg PLKN kat sarawak , aku tersentuh dengar cerita diorg akhir sekali diorang bahagia sangat , seronok tengok . semoga perkahwinan dioragn ni akan terus bahagia ,
tahu ataupun tak , perasaan nak kahwin tu mcm tiba tiba ada , sebab aku rasa menda tu sangat melengkapi hidup ,dan aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk aku , aku harap kalau suatu hari nanti kebahagian yang dia janjikan kepada aku termakbul , ye lah kalau dah jodoh tak kemana . semua orang makin besar makin tua makin matang bukan makin muda . tapi harini aku rasa gembira sangat , sebab apa yang dapat aku tengok dengan mata aku , komitmen yang besar ni untuk hidup amat diperlukan . cewahh , tiba tiba kan? sebenarnya aku rasa sedih tapi masih bahagia . semua orang akan bahagia .

Monday, January 31, 2011

Sunday, January 30, 2011

Wednesday, January 19, 2011

happy 19th birthday myra :)

video
 sorry lewat sehari bagi hadiah huhu . okay first and foremost .

video ni simple je tapi hope kau suka lah , lagu stay -estrella ni bagi aku bermakna sangat , kau pun tahu kan kenapa bermakna? hehe ce ingat balik . oh , kalau ikutkan banyaka sangat lagi gamba tapi aku dapat jumpa cari yang ni je , kalau ada lagi banyak nanti aku tambah dalam video ni , kena korek korek album lam semua nanti jumpa , gamba yang tak disangka pun jumpa , haha

second .
kalau tak sebab kau yang tak ajak aku masuk balik band masa form4 , aku tak tahu aku ni siapa sekarang dan macam mana kehidupan aku yang macam dalam literature the road not taken tu . thanks myra . aku appriciate everyhting yang kita dah lakukan together ,kalau tak sebab kau jugak aku mungkin tak kenal shakir , zulfikar , dan yang lain lain . ehem ehem dan selebihnya . haha

third.
sekarang kita dah besar , jauh tu takyah cakap lah , but aku hope kau sentiasa happy okay , yang aku tau nanti kad jemputan kawin mesti sampai kat rumah aku okay? haha . apa apa pun thanks sebab sudi jadi kawan aku dari dulu sampai sekarang , and thanks jugak kat mama kau sebab banyak toleng aku , tolong kita , layan kerenah kita , jadi kawan kita masa masa aku selalu menginap dirumah kau . setiap perkara yang berlaku tu ada masam dan manisnya .

dan yang terakhir , aku harap emmori tu takkan pudar and takkan pernah hilang , terutama waktu waktu kita berdua bahagia dan waktu sedih jugak . walaupun masa berlalu dengan bergitu pantas . thanks for everything .love you budak dah tua ;p
.

ikhlas dari 
sharifah nordiana syed shaikh a.k.a dee
.

Wednesday, January 5, 2011

sisterhood.


sincerely ,
dee.

Tuesday, January 4, 2011

been fuckked up these few days

alhamdullilah

3.45 , what a number .

i just wish i can do better for the dean , semester 2 please be nice



p/s: geram betul dengan laman web aswara . portal pelajar tu tak dapat masuk so i dont really get to see my result grrrr :(

Saturday, January 1, 2011