Monday, April 26, 2010

canon pengukir cahaya

maksud photografi ialah : Melukis cahaya :)
i attended cannon pengukir cahaya basic photography class , it was fun . sekarang baru saya faham apa fungsi camera , maksud sebenar , kegunaan cuma teknik dan bakat je perlu diasah sedikit, untuk itu saya perlukan tunjuk ajar dari arab . hehe
ini cikgu Z ,
seriously dia sgt kelakar and when he teach,its easy for me to understand . tak sabar nak tunggu kelas dpp nanti , im in this class with nina :)

walaupun kelas tu untuk begginers macam kami and we did some practical sekitar bangunan tu but ada jugak pakcik pakcik yg dah katam amik kelas tu . haha

bapak nina amik gamba ni , ;) ada banyak lagi tengok kat facebook lah eh .
pg kat fb badge sebelah ni and click kat album oh and type ''pengukir cahaya'' kat search name tu , insyallah ada byk lagi gambar .
mendalami photography dgn penuh minat dan masih belajar .
video