Wednesday, February 24, 2010

i miss the most

its you.hmmm

saja saja.

video

hey love by me ;P

perempuan.

1. untuk awak, sy tak mau kurang ajar sebab saya dah cukup diajar selama lapan belas tahun, saya nak awak tahu yang sorry mungkin salah saya tapi saya tak mahu ada kena mengena lah. saya serabut. mungkin saya boleh cakap saya biasa je, tp saya boleh cakap yg awak ni over. saya tak nak apa apa pun yang awak punya. saya sudah cukup bahagia kat sini. awak tolong pandang cermin eh, jangan lihat fizikal, lihat mental. matang sikit boleh? saya tahu awak lebih cantik atau lebih dari segalanya, tapi cukup . muak sudah. enjoy your life lah puas puas. pergi betulkan mulut, jangan cakap depan lain belakang lebih lebih. mak saya ajar suruh hantar anak org balik awal, tak payah nak ajar saya , awak mak ke? budak budak. biasalah, awak tahu tak yang saya tak mintak apa apa pun, saya tak mintak awak benci saya , tapi kalau sudah. saya tak hilang rumah saya harta kawan atau apa apa. awak yang hilang, hilang budi. hilang hormat. fikir lah sendiri, dah besar pun.

2. untuk awak yang sorang lagi, eh saya kesian kat awak . kesian kat awak yg tagih perhatian sgt sgt tu. tau lah awak HOT, kesian awak, cari originality dalam hidup awak boleh? sumpah cakap , setakat hidup dekat alam cyber je apa kes, know your social skills and social life . publish lah. jangan nak cakap je lebih. getah org je pandai. orang have better life lah. kalau tak reti sangat meh sini saya dgn lalats bolah ajar macam mana to have fun in our way mau?awak,jangan terus hanyut . get back on your feet babe. jangan nak tiru? jangan nak gunakan aku . jelas ? yea , mungkin aku boleh kawan je tp tak boleh lebih .

3. awak yang kecil kecil ni, awak yang tahu menyusahkan saya tp saya te pernah bosan layan awak orang. awak dah lekat dalam hati saya walaupun awak lah yg buat saya berdebar time parents awak org cari . mungkin saya salah. tapi mungkin awak org jugak salah. menipu sampai saya yang jadi mangsa, bosan lah. penat pun ada . tp awak org ta puas puas lg kan? mungkin saya ni je yg sanggup tahan dgn awak orang. mungkin satu hari nanti awak sedar lah kot., tolong lah tukar perangai , tolonglah tukar smuanya, saya tahu awak masih muda . masa masih ada .

welcome to the blogger world aza


makcik ni dah ada blog :)

zariefahzainal.blogspot.com

meet my whole world .




love you momoi :)








there more on fb and myspace :)

missing:shark dgn mija . tp diorg di hati



outing lalats terbaik. with MOMOI :)
sumpah rindu dah terlepas , and makin rindu rindu rindu!

its karaoke fever

eh eh ? ada sam bunkface lahh, haha *wink
meet: kecik, sedap suara kau.



ini sahabat baru

ayeh and byer.
its complicated
ahmad iqbal razali or iqbal or dibam

faris asyraf or ban or ayeh

Friday, February 12, 2010

sunshine





location: taman bukit sekilau.
occasion: sebab tak ada kerja . hahah

brother



ini abang burger, hari hari call. dia di london sekarang rindu mcm nak mati. tak da org nak call suruh balik awal. takda org nak panggil '' eh gemuk. ka ni bulat la'' , tak da dah lawak dia.tak da dah nak kacau kawan kawan aku. especially beeha an an :)

Tuesday, February 9, 2010

star world addictive


90210 , simply loving it. they are hot

you have got to love glee guys

random fact



gamba yg tiada kena mengena dalam gambar :)

gotta love hot &roll





location: east coast mall, 2nd floor .
type of food: savoury pratha, sweet pratha and crispy .
workers: abg abg hot di atas. haziq my primary schoolmate . still single? haha.



reason to taste this is because :
the price range is aforable and cheap, very tasty! espeacially chicken and cheese topping. trust me you gotta love it. ouh and its 100% halal okay :)


rawwr.
adee

her name is sofea


fav new hockey game semangat main ni.


so i got this call in the morning. and she this little girl wants to wear tudung all of a sudden. haha, but! theres a but; she wears it only for that day. haha

Wednesday, February 3, 2010

rindu

baca blog bee. :')

rindu lalats sgt sgt.

seharian di rumah


E for?think


RM20.00 for this piece yaya. penat buat tau. haha


creative,inovatif. ceh, padahal kerja seni sekolah budak tu,gedik


encyclopedia. and yeah jelly fact?:) its all here.


tiada motif,simply black

Monday, February 1, 2010

happy birthday


joanna ramdzan.a year older means a lot. :)

time flies


goodbye january hello febuary

my hero


riza nursyazween , Je t'aime

babe, there's no word can describe how much our friendship means,distance never kept us apart. we've been through a lot kan, just know that im thankful to have u as one of my bestfriend.thanks for being my friend,


*babe kita ada perjanjian kan, cant wait.thanks for having faith in me ;)

the very last of january,

hello you, i love you . that was the greatest night in my 2010 dont you know that, the night that i finally smiled after a rough month i have, i deeply miss you . no other words can describe how i liked you and your smile. again im sorry i teased you about *obor obor, im jealous i admit. thanks for the long call before i leave. thanks for picking me up with your motorcyle, that was the first time and the sweetest thing ever. i miss huging u ;( kawan, how i wish you would have the same feeling, looking foward in meeting you again. chinese new year maybe *wink. naah, focus on your studies kayh budak. its you! your smile that drives me nuts. dont make me wanna forget you because anything i did its just reminds me of you. and yeah told ya about *memory card. aww
tell me when u have a girlfriend k, im happy as long as you are .


hello abg hezrul , i am glad to return the saber to you, although its been slightly broken at its end but i manage to covered it *wink .take a gud care of him, thats my love, one fine day maybe, i'll be just like u mr audi hezrul .

hey

sumone's been following my blog. i dont know who , thanks for reading by the way